Nieuws

Doornse successen bij toernooi in Vianen

Ook buiten competitietijd doen leden van BC Doorn hun best om de club te promoten door toernooien te spelen. Afgelopen zaterdag 6 mei maakten Sanne, Sharon, Karel, Paul en Bart hun opwachting in Vianen bij het Granted Badminton Tournament 2017. En met succes!

In categorie 8 in de mixdubbel speelden Paul en Sanne goede partijen. Ze eindigden als poulewinnaar, waarna de finale gespeeld werd tegen de andere poulewinnaar. Met een 22-24 stand in de 2e set werd er helaas nipt verloren en moest er genoegen genomen worden met de tweede plaats. Een mooi resultaat.

Sanne speelde met Sharon de vrouwendubbel 8. Ook hier werd ze samen met Sharon tweede na de poulewinst.

Sharon speelde met Karel de mixdubbel 8. In de poule verloren ze beide partijen, dus zat een vervolg er niet in.

Paul speelde samen met Bart de mannendubbel 6. Helaas kwamen ze de poule niet door, maar de setstanden laten zien dat het spannend is geweest.

Bart speelde ook nog de mannenenkel 8 en daar werd in de poule 1 partij gewonnen en 1 verloren. Helaas niet genoeg om verder te gaan. Dat lukte Karel wel. In de poulefase gingen beide wedstrijden over 3 sets en ook in de finale van moest er flink gebuffeld worden. Maar met een goed resultaat... Hij ging met de eerste prijs naar huis

Al met al geen slechte prestatie van onze leden. En er komt nog meer, want een aantal gaat ook weer meedoen met het Veluwe Dauwtrapperstoernooi op donderdag 25 mei in Vaassen. Misschien een leuk idee om ze te gaan aanmoedigen!

   

« Terug

» Nieuws archief