Nieuws

Geslaagd toernooi Heuvelrugclubs

Omdat er naast liefhebbers van voetbal (halve finale Ajax) en Eurosongfestival ook nog andere mensen rondlopen op deze aardbol, was er op donderdag 11 mei een heus Heuvelrug-clubtoernooi georganiseerd door BC Doorn. Clubs uit Leersum, Maarn, Elst en Doorn waren naar sporthal Steinheim gekomen om op een plezierige manier nader kennis met elkaar te maken. Roos en Margriet brachten de andere clubs op de hoogte van het verloop van de avond.

De loting werd op de bekende manier met het spel kaarten verricht, zodat er telkens een wisselende samenstelling van dubbels op de velden stond. Jong en oud speelde met veel plezier en enthousiasme. De prijzen werden aan het eind door loting verdeeld, dus zelfs met een laag aantal punten kon je toch de hoofdprijs winnen! En zo konden Wimco, Woyzeck, Hugo, André, Sanne en Wesley met volle handen huiswaarts keren.

In de kantine ging de gezelligheid nog even verder met drankjes en een flinke hoeveelheid borrelhapjes om de verloren calorieën weer wat aan te vullen. Als dan ook nog de laatste 20 minuten van de halve finale van Ajax meegenomen kunnen worden, dan kan de avond niet meer stuk. Duidelijk een avond die voor herhaling vatbaar is. Het begin van een traditie?

« Terug

» Nieuws archief