Nieuws

Doornse competitiespelers zijn op stoom

Onze competitiespelers zijn helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Dat is de onvermijdelijke conclusie na het Warming Up 2017-toernooi in Houten. Afgelopen weekend sleepten de Doornse badmintonners een indrukwekkende hoeveelheid prijzen in de wacht.

Zaterdag: het gaat lekker

Joost en René moesten zaterdag aan de bak. En dat deden ze niet onverdienstelijk. In het mannendubbel (categorie 6) behaalden ze de tweede plaats. In de finale moesten ze hun meerdere erkennen in de Idunaspelers Helmi Mahara en Jurjen van Pelt. Joost speelde met Maura ook het gemengd dubbel. Na poulewinst en winst in de kwartfinale strandden zij in de halve finale.

 

Zondag: het blijft prijzen regenen!

Karel won zondag met ruime cijfers de finale van het herenenkel (categorie 8). Met kompaan Paul verloor hij van de latere finalisten, Rodger Daniels en Job van Helden. Deze tegenstanders zal BC Doorn niet snel vergeten. Want in de finale van het dubbelspel versloegen ze ook Ralf en Robert.

 

Ook Paul kon zondag zijn prijs in ontvangst nemen. Met Sanne won hij het gemengd dubbel (categorie 8). Sanne ging een uurtje later met partner Sharon ook nog eens met de eindoverwinning in het vrouwendubbel (categorie 8) aan de haal. Sharon speelde zondag ook met nieuwbakken BC Doorn-lid Stefan in het gemengd dubbel (categorie 8), maar zij sneuvelden helaas al in de poulefase.

« Terug

» Nieuws archief