Nieuws

Sinterkerstoliebollentoernooi davert door Steinheim

Het verdriet over het vertrek van de Sinterklaas naar Spanje, de stress voor Kerst en de weemoed over het bijna verstreken jaar kwamen er allemaal tegelijk uit. Gelukkig werden al deze emoties op een sportieve wijze gekanaliseerd in het Sinterkerstoliebollentoernooi. Dit evenement speelde zich op donderdag 14 december in Steinheim af.

Aan de bak

In een sportieve en gezellige sfeer gingen de badmintonners fanatiek aan de bak. Uiteindelijk moest er dan één winnen, maar wie dat was, weet niemand. Dat was niet belangrijk, want het ging om de gezamenlijke badmintonlol. Maar gelukkig waren er wel prijzen, want een toernooi zonder prijzen is als een toernooi zonder prijzen.

Mannelijke geur

De familie Van Klink viel bij de verloting dubbel in de prijzen, met name Joost werd fel benijd vanwege zijn mannelijke geur in een spuitbus. Dochter Annemijn ging met een gezinspakket Toffifee aan de haal. Gegarandeerd dagenlang kauwplezier onder de kerstboom voor het hele gezin! En ook Hans, Sanne en Henk hebben genoeg te snoepen tijdens de feestdagen.

« Terug

» Nieuws archief