Nieuws

Experiment: elke eerste donderdag van de maand Spelkaartentoernooi / elke derde donderdag Klokspelen

Om afwisseling van partijen en integratie van alle leden te bevorderen, gaan we in de resterende maanden van het seizoen experimenteren met het volgende:

Elke eerste donderdag van de maand (de eerste keer dus aanstaande donderdag 1 februari) gaan we een toernooitje spelen volgens het bekende spelkaarten-systeem en formulieren, wat we nu al toepassen bij onze onderlinge toernooitjes. Soms heeft het toernooi een naam, soms zijn er prijzen, soms niet. Belangrijk is dat we veel afwisselende partijen spelen. Voorstel is 4 x 12 minuten vanaf 20:30, na de training.

Elke derde donderdag van de maand (de eerste keer donderdag 15 februari) gaan we vanaf 20:30 3 x 20 minuten klokspelen. Dit betekent dat de klok op 20 minuten wordt gezet en je kunt dan een gewone wedstrijd spelen, met wie je wilt. Dan gaat na 20 minuten een zoemer en dan wordt er gewisseld: je moet dan met 3 andere mensen spelen, met in het achterhoofd dat minder gevorderde badmintonners het leuk vinden om met betere spelers te spelen.

De tweede en vierde speelavond zijn gewoon vrij spelen zoals altijd, maar het ‘integratiebeginsel’ geldt daar natuurlijk ook.

Vanaf 1 februari beginnen we met de speelkaartenavond, alle andere avonden staan op de kalender.

Een gezellige club maken we met ons allen!

« Terug

» Nieuws archief