Nieuws

Edwin volgt Joost op als voorzitter

Badmintonclub Doorn heeft een nieuwe voorzitter. Donderdag volgde Edwin van Sorge Joost van Klink op. De bijzondere algemene ledenvergadering stemde unaniem in met de voorzitterswissel.

De verschillende sprekers op de vergadering waren vol lof over de inzet en het enthousiasme van de vertrekkend voorzitter. Joost heeft dertien jaar het bestuur van de Doornse vereniging geleid en kan terugkijken op een succesvolle periode.

Met zijn komst in 2005 kreeg de vereniging weer nieuw elan. Het ledenaantal groeide en de trainingen werden professioneler. De prestaties in de competitie waren er ook naar: de overwinningen op badmintontoernooien en in -competities waren talrijk in de loop der jaren.

De nieuwe en oude voorzitter van BC Doorn

De nieuwe en de oude voorzitter van BC Doorn

 

Kampioensteam

Samen met andere bestuursleden startte Joost in 2008 het Heuvelrug Open. Met dit eendaagse toernooi dat in totaal zevenmaal plaatsvond, had de vereniging een evenement in huis dat badmintonners uit het hele land trok.

Een ander hoogtepunt tijdens Joosts voorzitterschap was de nominatie voor sportploeg van het jaar 2014 van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Als wedstrijdspeler had hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de prestaties van ons genomineerde kampioensteam.

Sfeer

Als voorzitter hechtte Joost veel waarde aan sportiviteit en gezelligheid. Hoe groot de inzet van de spelers op de wekelijkse clubavonden ook is, de goede sfeer staat altijd voorop. Zijn opvolger Edwin kan zich in dit principe volledig vinden. Niet voor niets is en blijft het motto van BC Doorn ‘Samen maken we onze club.’

Meppen

Na de vergadering was het tijd om te meppen: het inmiddels befaamde Kaartendubbel. En, trouw aan de principes van de nieuwe en de vertrekkend voorzitter, wisten we met z’n allen niet wie er uiteindelijk gewonnen had op dit clubtoernooi. Maar gezellig was het wel. Reden genoeg voor de verloting van een aantal smakelijke prijzen. De geluksvogels staan op de foto (En Ton, nog van harte!)

« Terug

» Nieuws archief