Nieuws

Kom naar het goede Voornemens Toernooi op 9 januari

Beste badmintonvrienden en -vriendinnen,

Allereerst: een gezond, gelukkig en sportief 2020 toegewenst! 

Het oude, door alcohol en kerstmaaltijden opgezwollen jaar, is gelukkig met vuurwerk verjaagd. Sinds 1 januari staat de teller weer (letterlijk en figuurlijk) op nul. Slechte gewoonten hebben we niet meer; dat was iets van vroeger, uit 2019, nauwelijks meer voor te stellen.

De toekomst lacht ons tegemoet! 
Het nieuwe jaar is vol mooie plannen en goede voornemens. Het enige wat we hoeven doen, is die in praktijk brengen en volhouden. Badmintonclub Doorn helpt je daarbij. Dus kom van die bank af en zet donderdag 9 januari je stramme spieren in beweging op het:

Goede Voornemens Toernooi

Je maakt kans op prachtige prijzen die je helpen bij je goede voornemens. Bijvoorbeeld als je wilt minderen, beter je tijd plannen of meer spieren kweken. En wat altijd een prima plan is: je werkt in het nieuwe jaar aan je conditie.

Niet alles is anders
De formule van dit toernooi dateert uit nog uit het verre verleden. Je speelt in wisselende combinaties dubbelpartijen. En na enkele ronden win je misschien een schitterende prijs. 

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, maar zorg wel dat je 9 januari uiterlijk 20.15 uur speelklaar bent. Want anders zou je zomaar de eerste ronde missen.

Tot donderdag!

 

« Terug

» Nieuws archief