Nieuws

Veilig badmintonnen in het nieuwe seizoen

 

Het nieuwe seizoen van Badmintonclub Doorn is gestart! Coronavirus of niet, wij kunnen weer wekelijks lekker samen sporten op de banen van de Doornse sporthal Steinheim. Maar het is wel belangrijk dat iedereen zich houdt aan de RIVM-regels en zijn/haar verantwoordelijkheid neemt. 

Handen desinfecteren verplicht
De beheerder van de sporthal belooft er alles aan te doen om een veilige sportomgeving te creëren. Zo wordt de sporthal vaker schoongemaakt. Ook heeft de beheerder bij de ingang handdesinfectiemiddel neergezet. Iedereen is verplicht om dat bij binnenkomst te gebruiken. 

1,5 meter afstand: bijna altijd
Uitgangspunt is dat alle (volwassen) sporters 1,5 meter afstand houden in Steinheim. Behalve tijdens het sporten. Dus op de tribunes, in de kleedkamers, in de gangen, in de kantine: houd 1,5 meter afstand.

Kleedkamers en douches
De kleedkamers en douches zijn beperkt toegankelijk, vanwege die 1,5 meter afstand. Daar kunnen maximaal 4 personen tegelijk terecht. Om te voorkomen dat je op elkaar moet wachten, is het handig om alvast thuis je badmintonkleren aan te doen. 

Presentielijst
Elke donderdag ligt in de zaal een presentielijst voor de badmintonners. Als je speelt, moet je even een vinkje achter je naam zetten. Dan is het achteraf makkelijk te achterhalen wie op een bepaalde avond aanwezig was. Dat kan nodig zijn voor een eventueel contactonderzoek. 

Chef Corona
Heb je vragen over de corona-regels? Bestuurslid Willem Pot van BC Doorn is het aanspreekpunt voor het corona-protocol.

Veilig, sportief en gezellig 
We hopen dat iedereen gezond blijft. Houd je daarom – ook buiten het sporten – aan de RIVM-regels. En neem je verantwoordelijkheid als je gezondheidsklachten hebt en blijf thuis.

Laten we dit seizoen – nog meer dan anders – om onze en elkaars gezondheid denken. Als we dat doen, wordt het een veilig, sportief en gezellig badmintonseizoen!

« Terug

» Nieuws archief