Nieuws

Zomertoernooi met Larsheim op 15 juli

Door de coronamaatregelen heeft BC Doorn lang stilgelegen. Maar hoe is het nu met je badmintonvorm na al die maanden? Ben je nog een beetje shuttlevast? En is je conditie nog op peil?

Daar kun je op 15 juli zelf achter komen! Want je bent door de Leersumse badmintonvereniging Larsheim uitgenodigd voor het Zomertoernooi in De Binder.

Wisselende teams


Op donderdagavond 15 juli meten leden van BC Doorn en Larsheim in wisselende teams hun sportieve krachten. Het zal er – zoals vanouds – fanatiek aan toe gaan, maar gezelligheid staat uiteraard voorop. Het toernooi begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. 

Doe je mee? Stuur uiterlijk maandag 12 juli een berichtje aan bcdoorn@gmail.com, zodat de organisatie weet waar ze op moet rekenen.

 

Het nieuwe seizoen start op 2 september


Gelukkig zijn de coronamaatregelen genoeg versoepeld om weer ‘gewoon’ te gaan badmintonnen. Wij zijn als bestuur al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en de competitie.

Als er geen gekke dingen gebeuren, kunnen we donderdag 2 september een spetterende start maken met het nieuwe seizoen! We hebben er zin in!
 

« Terug

» Nieuws archief