Nieuws

CHESPsport badmintonshop aanwezig donderdag 21 oktober


Op donderdagavond 21 oktober is Bart-Jan den Hollander van CHESPsport weer bij ons in Sporthal Steinheim aanwezig met een ruime keus aan schoenen, rackets, sokken, kleding en shuttles welke je kunt kopen. CHESP is al sinds jaren de vaste sponsor van onze club en de leden kunnen via de webshop badmintongear bestellen welke dan kosteloos geleverd wordt bij ons op de club. Mocht je nog iets nodig hebben, en je wilt er zeker van zijn dat Bart-Jan het bij zich heeft bestel het dan op www.chespsport.nl en Bart-Jan gaat er voor zorgen dat hij het bij zich heeft. Uiteraard kun je van bv. schoenen 2 maten bestellen, zodat je ze rustig kunt passen.
 
Om te zorgen dat je het bij jou speelstijl passende racket of rackets kunt proberen kun je via het contactformulier, per mail via info@chespsport.nl of via de chat op de website een inventarisatieformuliertje aanvragen. Hiermee beantwoord je een paar vragen zodat Bart-Jan de juiste rackets kan meenemen!
 
Je kunt bij Chesp op rekening bestellen, je ontvangt een factuur per mail.
 
Met sportieve groet,
 
Edwin, René en Willem
 
PS: Natuurlijk helemaal tegen de regels.. is CHESPsport ook een padel-specialist. Die spullen worden niet verder uitgestald, maar kunnen wel gewoon besteld worden….

« Terug

» Nieuws archief