Nieuws

Toernooi voor badmintonners uit Leersum, Maarn en Doorn

Nu de coronamaatregelen vrijwel zijn afgeschaft, kunnen de badmintonburen onze club ook weer veilig bezoeken. Daarom houdt BC Doorn op donderdag 21 april het Heuvelrug Informeel Toernooi (HIT), een vriendschappelijke badmintonderby met verenigingen uit de omgeving.

Alle leden van BC Doorn zijn natuurlijk uitgenodigd voor deze bijzondere avond. Je speelt met je eigen clubgenoten, maar ook met badmintonners van Larsheim Badminton uit Leersum en van Badmintonvereniging Maarn/Maarsbergen.

Goed voorbeeld van Larsheim
Larsheim heeft op 10 maart het goede voorbeeld gegeven. Het toernooi in Leersum met drie verenigingen was zó geslaagd, dat een herhaling in Doorn niet lang uit kon blijven. Precies zes weken later is zover.

Wisselende dubbels
Gezelligheid en sportiviteit staan voorop bij het HIT. We hoeven dit keer eens niet de clubkleuren te verdedigen. In wisselende samenstelling spelen we dubbels met en tegen badmintonners uit de (verre) omtrek.

Aanmelden hoeft niet
Dus doe op 21 april gezellig mee met dit badmintonfestijn in sporthal Steinheim! Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Zorg wel dat je om 20.00 uur speelklaar bent. Want anders zou je zomaar de eerste HIT-ronde missen.

« Terug

» Nieuws archief