Nieuws

Spelenderwijs aan je conditie werken met badminton

Heb je deze zomer tijdens de partijtjes op de camping de smaak van badminton te pakken gekregen? Of wil je bij een gezellige club spelenderwijs aan je conditie werken? Kom dan op de open avonden van Badmintonclub Doorn. Ze zijn gratis en je kunt zo binnenlopen. 

Je kunt op de open avonden vrijblijvend en gratis kennismaken met badminton. Ook ervaren spelers zijn zeer welkom op de open avonden. Wij hebben spelers op alle niveaus.

 

Gezellig

Als je bij ons komt, word je hartelijk ontvangen. Daarna ga je zo snel mogelijk de baan op om te badmintonnen. We zorgen voor genoeg tegenstand.

Het is gezellig bij BC Doorn. Hoewel we gedreven badmintonners zijn, lachen we vaak. Na afloop van het sporten ben je natuurlijk welkom in de bar.

 

Wanneer en waar?

De open clubavonden zijn op donderdag 25 augustus, 1 en 8 september van 20.00 tot 22.00 uur. Je kunt ons vinden in Sporthal Steinheim, Wijngaardsesteeg 1a in Doorn.

 

Meer informatie?

Wil je eerst meer informatie? Kijk op www.bcdoorn.nl, e-mail naar bcdoorn@gmail.com of bel met 06 - 19 92 21 69 (Edwin). 

« Terug

» Nieuws archief