Nieuws

Landelijk Recreanten Team Toernooi te Arnhem op zaterdag 18 maart 2023

 

 

We kunnen weer! En dat is voor alle badmintonliefhebbers een mooi bericht. De teams die zich ingeschreven hebben voor het MRTT 2022 waren ook erg enthousiast. En de wedstrijddag op zondag 16 oktober was voor iedereen heel geslaagd.

Een belangrijke reden om de inschrijving voor het Landelijk Recreanten Team Toernooi te Arnhem op zaterdag 18 maart 2023 open te stellen.

Twee verschillen willen wij vooraf melden, te weten een kleine beperking in het aantal deelnemende teams door het gebruik van zaal 4 of 5 uit te sluiten. Alle partijen worden dit jaar alleen in de grote hal(1, 2, en 3) gespeeld.

Het tweede verschil is een verhoging van de kosten per team. Het inschrijfgeld was al vele jaren 42,50 euro.  We hebben besloten dit te verhogen naar 47,50 euro per team.

Een verzoek aan jullie allen om andere verenigingen te wijzen op dit toernooi! Het toernooi wordt zoals jullie misschien wel weten in een doordraaiend rooster dubbel- en mixpartijen op tijd gespeeld. Gezien de te leveren inspanning door o.a. het grote aantal partijen, kan het raadzaam zijn om meer dan twee dames en heren op te nemen in het team. Het maximum aantal is acht spelers en speelsters.

Een hele dag intensief spelen tegen teams uit het hele land in een supergrote hal is voor velen het jaarlijkse festijn dat niet gemist mag worden. Zorg dat je inschrijving zo spoedig mogelijk binnen is (VOL=VOL) en dat de betaling vooraf is geregeld.

De deadline is gesteld op  9 februari 2023.

Betaling dient vooraf te geschieden en wel door overmaking van het verschuldigde bedrag van € 47,50 per team op:                 

IBAN: NL50 RABO 0138 079 722

BIC: RABONL2U t.n.v. Badminton Nederland, Nieuwegein, onder vermelding ‘LRTT en verenigingsnaam’.

Van niet-bondsleden wordt een individuele betaling ad 10,00 verlangd, waarmede zij lid worden van Badminton Nederland tot eind 2023. Zij ontvangen na betaling, via de E-mail, een digitale ledenpas voor 2023.

Om misverstanden te vermijden en te voorkomen dat er teams dubbel ingeschreven worden, adviseren wij u om één contactpersoon aan te houden voor alle teams in uw vereniging. Inschrijven voor dit toernooi is mogelijk via een webformulier op de website https://www.landelijkrecreantenteamtoernooi.nl/

 

Let op: inschrijven verplicht, UITERAARD, tot betalen.

 

Wij verwachten weer veel belangstelling, dus wacht niet te lang met inschrijven en zorg dat u behoort tot één van de  ingeschreven teams die in Arnhem gaan meespelen!

 

Ben je geen contactpersoon meer van de vereniging, geef dan deze aankondiging door aan uw opvolger en bericht ons daarvan a.u.b. ook.

 

Wij hopen snel je positieve reactie te ontvangen.

 

Met vriendelijke groet,

Badminton Nederland

« Terug

» Nieuws archief