Open Utrechtse Heuvelrug Toernooi 2008

Het eerste Utrechtse Heuvelrug Open Badminton Toernooi vond plaats op zondag 1 juni 2008. Het toernooi begon om half 9 ’s morgens en was om half 9 ’s avonds was de laatste partij gespeeld. Op de 9 badmintonbanen van Sporthal Steinheim in Doorn werd gespeeld door ruim 140 spelers van 36 verschillende verenigingen, uit het hele land afkomstig. Gespeeld werd in de categorieën 6 (C klasse), 8 (D klasse), jeugd onder 15, onder 13 en onder 11 jaar. In totaal werden ruim 220 wedstrijden gespeeld. Sponsors waren Borghese en RegeerSport.nl

Laden...
Een blik op de hal vanachter de wedstrijdtafel (1103x bekeken)
Daan van Klink en Justin Booij - onder 11 (944x bekeken)
Paul van der Lee, Freek Petersen, Paul Magis en Paul Braaksma HD8 (852x bekeken)
Tara Timmer, Wendy Naus, Amy van Stenus en Manon Sibbald, winnaars DD6 (800x bekeken)
Edward Wang en Michael Willig HE6 (870x bekeken)
Amy van Stenus en Manon Sibbald DE6 (758x bekeken)